Poradna - Těhotenství

Jméno:
Email:
Nadpis:
Dotaz:

Postinor a Ibalgin

Vložil: Em / Datum: 2015-03-09
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nevadí, že jsem si po užití Postinoru vzala na bolesti hlavy Ibalgin? Zda například Ibalgin nesnižuje účinnost Postinoru apod. Děkuji.
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, nevadi.

tvrdnuti bricha

Vložil: zaneta / Datum: 2015-02-26
Dobry den chtela jsem se zeptat jsem 26tt a stale mi tvrdne brisko a mam neustale bolestì v krizich nevim jestli to vydrzim dele s dvojvajecnyma dvojcatkama lekari mi rikaj ze je to normalni ale ja se tak necitim prosim o radu predem dekuji
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, pri podobnych potizich je vhodne navstivit lekare ci nemocnici.

Těhotenství

Vložil: Simona / Datum: 2015-02-17
Dobrý den, ráda bych se zeptala kolikátému týdnu těhotenství a dnu početí odpovídá gestační váček velký asi 2mm a HCG 210 UI/ml.Je možný tento váček vidět na ultrazvuku 11 den po pohlavním styku? Děkuji
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, 4-5.tyden tehotenstvi. 2mm je mozne videt.

bile krvinky

Vložil: renáta / Datum: 2015-02-16
Dobry den chtela bych se zeptat jsem v 31 tydnu tehotenstvi delali mi kr.obraz a mam nadbytek vice bilich krvinek co to pro me znamena muze byt i problem pouhym nachlazenim ,kaslem nebo nejakeho nedostatku? dekuji
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, zavisi jaka je presne hodnota, v tehotenstvi jsou bile krvinky prirozene vyssi, cili i hodnotu napr. 15 je mozno povazovat za normalni.

Naxyl

Vložil: Marcela / Datum: 2015-02-14
Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat na bezpečnost užívání vaginálních tablet Naxyl v těhotenství (22. týden). V příbalovém letáku se uvádí "na základě dosavadních zkušeností a tím, že lék působí lokálně není škodlivé působení pravděpodobné", což ve mně nevyvolává příliš důvěry. Předem moc děkuji.
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, tablety muzete uzivat.

hCG po laparoskopii

Vložil: vendula / Datum: 2015-02-13
Dobrý den, prosím o radu. Bylo mi zjištěno mimoděložní těhotenství, udělána laparoskopii a vzat levý vaječník. Při propuštění z nemocnice před 3dny byli hodnoty hcg v normě a dnes mi z krve zjistili 6 hcg.Prohlídka a ultrazvuk vše v pořádku, jsem bez bolestí.Za týden jdu opět na krev.Čím to že se hCG trochu zvýšilo? Děkuji za odpověď.
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, jaka byla presne hodnota pri propusteni ? Hodnota 6 muzebyt i chybou laboratore, cili bych nevidela vse dramaticky, rozhodujici bude kontrola.

vířivka

Vložil: Lenka / Datum: 2015-02-10
Dobrý den, jsem v 8+2 těhnotá, prosím Vás můžu do vířivky?
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, pokud se jinak citite dobre tak ano.

anémie

Vložil: Kateřina / Datum: 2015-02-06
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jesli, když mi na začátku října diagnostikovali anémii, pan doktor říkal že nemám jedinou krvinku která by byla v pořádku, by bylo moc problémové teď být těhotná. Jde mi především o zdravý miminka. Intenzivně se léčím(změna životosprávy a celkově životního stylu k lepšímu) Moc děkuji za vaši odpověď, mějte se hezky. Katka.
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, bohuzel, bez presne diagnozy je tezko poradit, obecne plati, ze je lepsi nejprve resit anemii a otehotnet az pote jelikoz tehotenstvi podstatne zvysuje naroky na cely organismus vcetne krvetvorby.

Formaldehyd

Vložil: Eva / Datum: 2015-02-05
Dobrý den, prosím Vás jsem ve 29tt a zrovna nám namontovali nový obývák. A při vrtání do dřevotřísky se uvolňoval prach. A já jsem pobývala v místnosti. Po odchodu řemeslníků jsem vyvětrala ale asi 2hodiny jsem to dýchala. Může to mít špatný vliv na miminko? Může mít nějaké potíže? Děkuji
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, nikoliv :)

Vyrážka

Vložil: Lucie Šiková / Datum: 2015-02-04
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jsem ve 22.tydnu těh. a už tak před měsícem se mi udělala vyražka na brichu postupne to postupovalo na nohy atd.. Doktor mi napsal leky na alergii jedine co se v těh. muzou ale nepomaha to zkušela jsem Měsičkovou mast,tekuty pudr, aloe vera a nic nepomahá měa by jste pro mě nějakou radu??
MUDr. Adéla Hradilová odpovídá:
Dobry den, zkuste vymenit praci prasek, zejmena co se tyce lozniho pradla, omezte prilis ostre jidlo, citrusy. Jinak je nutna opetovna navsteva kozniho lekare, v nejzazsim pripade je mozne i uzit masti s kortikoidy.

Počet dotazů: 887
Počet stránek: 89
Aktuální strana: 7

Vyhledávání

Sdílení

Poradna

Na Vaše dotazy odpovídá MUDr. Adéla Hradilová.

>> těhotenství >> porod >> šestinedělí >> gynekologické problémy

Facebook

Partnerské weby